Rosé bor komplexusok nélkül
A rózsaszínű borok nemrég, olyan 20 éve lettek felkapottak. Nem azért, mert a rosé bor annyival másabb ízt lenne képes adni a kóstolóknak, mint a többi, hanem inkább, mint kuriózum került elő a régi borkészítési trükkök közül.
Ugyanúgy lehet a rosé bor édes és száraz, ugyanakkor palackozott vagy egyénileg elkészített is. A hölgyek kiváltképpen kedvelik, leginkább a színe miatt, de a férfiak sem vetik meg az igazán jóízű rosét. Azért leginkább nőknek választják ajándékként az ilyen bort, mint férfiaknak. Azonban, ahogyan kezdenek elmosódni a nemek közti sztereotípiák, úgy kezd elillanni a roséval szembeni macsó ellenérzés is. Így bármelyik ebéd vagy vacsora mellé bátran jöhet majd egy pohár kellemes színű és ízű ital. Miért kellene Önnek ezt az időt megvárnia?
Miért nem élvezheti a kedvenc borát bármikor, amikor csak kedve szottyan rá? Csak azért mert rózsaszínű? Ez semmit nem jelent az íz szempontjából. Végtére is, ebben rejlik a rosé bor ereje, az ízében, a zamatában és az illatában. Adja át magát ennek az érzésnek és kortyoljon bele az ízes itókával telt poharába!